Sponsors

H2

Shirtsponsor Harfsen 2

Haarman Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Haarman is een traditioneel aannemersbedrijf, gespecialiseerd in de burger- en utiliteitsbouw. De werkzaamheden bestaan onder andere uit nieuwbouw, verbouw & aanbouw, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en woningen, welke voornamelijk in Harfsen en omstreken worden uitgevoerd. (Kortom van het vervangen van een dakpan, tot nieuwbouw van landhuizen bent u bij ons aan het juiste adres).

Klik op het logo om door te gaan naar de website van Aanemersbedrijf Haarman

Installatiebedrijf Haarman

Installatiebedrijf Haarman is een allround technisch installatiebedrijf, gevestigd in Epse. Voor alle installatiewerkzaamheden op het gebied van gas, water, elektra, loodgieterswerk, centrale verwarming en dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Van alle markten thuis Installatiebedrijf Haarman werkt voor particulieren, de agrarische sector en bedrijven in een straal van circa 30 kilometer rond Epse en is in te schakelen voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Ook voor het verhelpen van storingen kunt u ons bellen.

Uitstekende monteurs
Installatiebedrijf Haarman beschikt over een team goed opgeleide, klantgerichte en betrokken monteurs, die hun vak verstaan en goed op de hoogte zijn van de modernste installaties en technieken. Hun technische expertise wordt regelmatig bijgespijkerd.

Wilt u meer informatie over wat wij wellicht voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Arjan Haarman of Jolanda Valk voor een vrijblijvende nadere kennismaking. Bel 0575 - 491577 of vul nevenstaand contactformulier in. Graag tot ziens!

Klik op het logo om door te gaan naar de website van Aanemersbedrijf Haarman
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!