De bal gaat weer rollen!

23 augustus 2020 22:30

Het is eindelijk zover, de bal rolt weer op ’t Schoolder. Vorig seizoen is abrupt beëindigd en na een lange stop kunnen we gelukkig weer voetballen. Het is nog steeds wel een bijzondere tijd, waarbij het anders gaat dan we gewend zijn.

De selectie (H1 en H2) traint alweer een paar weken en heeft al oefenwedstrijden gespeeld. Komende week volgen alle andere elftallen met trainen en zijn de eerste bekerwedstrijden.

Onderhoud velden
In de zomer is hard gewerkt aan en rondom de velden. Het trainingsveld is volledig onder handen genomen en opnieuw ingezaaid. Het heeft echter nog een paar weken nodig om voldoende aan te sterken. Dat betekent dat teams de komende weken nog trainen op veld 2.

Coronamaatregelen
Onder invloed van de coronaregels hebben we in het clubgebouw ook maatregelen genomen. We spreiden spelers zoveel mogelijk over de kleedkamers. Kijk voor de trainingsavonden goed naar de indeling en geef elkaar daarbij de ruimte. Het kan voorkomen dat je even moet wachten.

Op wedstrijddagen blijft de kantine gesloten. We hebben binnen te weinig ruimte om meerdere elftallen en supporters op een veilige manier te kunnen ontvangen.
Om iedereen toch van een drankje te voorzien is daar buiten een punt voor ingericht. We gaan hier de komende tijd ervaring mee opdoen. Indien nodig passen we het een en ander aan. Maar vooral doen we een oproep aan iedereen om hier op een praktische manier mee om te gaan met inachtneming van de coronarichtlijnen.

De jeugd speelt net als afgelopen seizoen verdeeld over de velden in Almen en Harfsen.
Aanstaande zaterdag speelt om 12.30 uur Harfsen 2 tegen Almen 2 en aansluitend om 14.30 uur ontmoet het 1e vv Oeken. Beide voor de beker.

We hebben er weer zin aan en verwelkomen iedereen graag op of langs het veld.

Met sportieve groet,
bestuur SV Harfsen Voetbal