08-02-2020 - Fred Jansen

Supporter van de week bij de wedstrijd
S.V.Harfsen 1 - SV Almen 1 op
zaterdag 08-02-2020 is:

Mijn naam is: Fred Jansen
Ik ben geboren op: 12 maart 1945
Wat doe je bij S.V. Harfsen: Ik ben de opa van Luc en Chiel Jimmink en om die reden supporter van Harfsen 1 in uit- en thuiswedstrijden
Mijn lievelingseten is: Rib Eye steak met gebakken aardappelen en spinazie
Ik lust geen: Hete bliksem
Mijn favorite club is: Ajax
De beste speler van de wereld is: Lionel Messi
De beste speler ooit van S.V.Harfsen is: Zonder twijfel Erwin Jimmink
De beste speler van S.V.Harfsen 1 is: Om te beginnen vind ik de ploeg van Harfsen prima verzorgd voetbal spelen (op een enkele wedstrijd na). Volgens mij zouden ze een klasse hoger zeker aan moeten kunnen. De beste speler voor mij afhankelijk van de invalshoek. Als we het hebben over inzet en felheid dan komt, zonder iemand iets te kort te doen, bij mij Milan Haak naar boven.
Hebben we het over techniek dan zie ik veel in Jasper Klumper.
Gaat het over snelheid dan valt mij Nick Groot Hulze op (met "zonder chauvinisme" Luc Jimmink daar vlak achteraan). Voor de toekomst verwacht ik veel van Chiel Jimmink in combinatie met Jochem Leunk. Van de wijze waarop die twee elkaar weten te vinden heb ik al vanaf de E-pupillen erg genoten.
Mijn hobby's zijn:
Voetbal kijken (tot 2003 zelf gespeeld bij Be Quick Z), wandelen en fietsen met Marijke. Verder zeker 3x per week naar de sportschool (spinning) en op vakantie gaan.
Mijn voorspelling van de uitslag van vanmiddag is: