Wilco Laconi - Harfsen

Sponsors

Wilco Laconi

Even voorstellen:

Wilco Laconi  46 jaar 
Getrouwd (21 jaar) met Natascha Steenbergen en we hebben een zoon van 16 Lorenzo. 


Ik ben werkzaam als planner bij Norma in Hengelo Ov. Dit bedrijf maakt oa modules voor ASML en onderdelen voor radars voor oa de JSF.

Ben begonnen met voetballen bij Hercules in Zutphen en heb daar de jeugd doorlopen tot het B elftal. Daarna ben ik naar Zutphania gegaan omdat veel vrienden van mij daar voetbalden. Heb daar een half jaar in de B en een half jaar in de A gespeeld en ben toen naar het eerste elftal gehaald. Ik kwam daar als linksback in het elftal en ben later verkast naar het centrum als voorstopper en nog later als laatste man. Overigens heb ik ook nog wel op het middenveld gespeeld en achter de spitsen. In totaal heb ik liefst 23 seizoenen in het eerste elftal gespeeld.

Na de actieve carrière ben ik 2 jaar hoofdtrainer geweest van Zutphania waarbij we 2x de nacompetitie hebben gehaald. Nadat Zutphania ophield te bestaan, ben ik naar Be Quick gegaan om daar te voetballen in de veteranen. Heb daar 2 seizoenen gespeeld en ben in de tussentijd assistent van het eerste elftal geworden. Toen de toenmalige trainer werd ontslagen wilde de groep mij als trainer en dat betekende mijn eerste klus als hoofdtrainer. We zijn toen vanuit de degradatie zone opgeklommen en in de sub top geëindigd. Het jaar erop was er veel verloop in de groep en zijn er een aantal goede voetballers het hogerop gaan zoeken. Dit resulteerde in een slecht seizoen en we zijn toen ook kansloos gedegradeerd. Het derde seizoen zijn we 2de geworden en via de nacompetitie in 2de instantie gepromoveerd.

Ik heb dus met een opgeheven hoofd afscheid kunnen nemen van Be Quick en wat zou het mooi zijn indien we dit kunstje met Harfsen zouden kunnen herhalen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!