Financiële bijdragen

De Club van 100 heeft in haar bestaan tot dusverre financieel aan onderstaande zaken bijgedragen:

Buitenmeubilair
voor het onlangs gerealiseerde balkon.

Een grasmaaier voor de velden- en onderhoudsploeg.

Bijdrage ten behoeve van de gezamenlijke jeugd van S.J.O. Almen - Harfsen.

Bijdrage aan de realisatie van het balkon aan de kantine van Sportpark 't Schoolder.

Een drietal stijlvolle hoge bartafels met bijpassende krukken voor in de kantine van S.V. Harfsen Voetbal.

Een professionele bladblazer voor de velden- en onderhoudsploeg van S.V. Harfsen Voetbal.

Trainingsballen voor de jeugd van S.V. Harfsen Voetbal.

Extra trainingsmaterialen voor de jeugd, zoals kleine doeltjes, een oefenmuur, slalompiketten, pionnen met dwarsbalken en touwladders.

Bijdragen aan de activiteitencommissie van S.V. Harfsen Voetbal, voor onder meer een jeugd voetbalkamp en diverse jaarlijkse en incidentele voetbalactiviteiten.

Een groot beeldscherm in de voetbalkantine, waarop onder meer ClubTV en voetbalwedstrijden kunnen worden getoond.

Abonnementen voor sportzenders en muziek.

Een pinautomaat in de kantine.

Een muziekinstallatie in de kantine.

Schoolderloop, hardloopevenement van de voetbalvereniging.

Een groot verplaatsbaar voetbaldoel voor de trainingen.

Verharding van de parkeerplaats van sportpark 't Schoolder.

Verbetering van de fietsenstalling op sportpark 't Schoolder.