Steun S.V. Harfsen Voetbal: word lid van de Club van 100!

De Club van 100 heeft als doel de Harfsense voetbalvereniging financieel te steunen en daarnaast activiteiten te organiseren voor Club van 100 leden.

Dit najaar gaan we weer met de bus naar een Bundesligawedstrijd. Het gaat dit keer om de wedstrijd Borussia Monchengladbach - S.C. Freiburg op zondag 1 december 2019. Deze activiteit is alleen voor leden van de Club van 100, maar als je voor 20 november aanstaande lid word van de Club van 100, kun je nog mee naar de wedstrijd.

Klik hier voor meer informatie en voor een overzicht van de andere ledenactiviteiten die zoal georganiseerd zijn.

Klik hier voor een overzicht van de zaken die door de Club van 100 zoal financieel zijn gesteund.

De Club van 100 bestaat inmiddels 9 jaar en heeft 80 leden, maar is nog op zoek naar uitbreiding. Draag je S.V. Harfsen Voetbal een warm hart toe en ben je in staat en bereid om jaarlijks 100 euro bij te dragen, meld je dan aan bij de Club van 100.
Graag tot ziens!