Raymond van der Heide

Even voorstellen

Wie o wie is toch die man met die kale kop die regelmatig gesignaleerd wordt op ons sportpark ’t Schoolder ? Is het Rudi Keizer ? Nee. Misschien Erwin Jimmink ? Ook niet. Good old Erik ten Have wellicht ? Niets van dat.

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Raymond van der Heide, de nieuwe hoofdtrainer van Harfsen. Mijn wieg stond vele jaren geleden in Lochem, ik ben getrouwd en heb twee schatten van kinderen. Ben al jaren werkzaam bij de firma Jonkman Sauzen te Holten (een bedrijf dat sauzen en kruiden produceert) in de functie die je kan vergelijken met die van bedrijfsleider.

Mijn voetbalcarrière heeft zich in zijn geheel afgespeeld bij Sportclub Lochem waar ik na het doorlopen van de jeugd ongeveer 17 jaar in de hoofdmacht heb mogen acteren. Na het constateren van een heupblessure moest ik noodgedwongen op 37 jarige leeftijd een eind aan mijn carrière maken. Dan maar trainer worden dacht ik en Lochem bood mij die kans nadat ik ook al jaren ij de jeugd had bewezen er een beetje kijk op te hebben. Na twee jaar Lochem 2 bood Grolse Boys mij de mogelijkheid om op eigen benen voor het eerst hoofdcoach te worden. Daarna volgde Voorst, Haarlo, wederom Grolse Boys en nu dan Harfsen.

Bij Harfsen hoop ik hetzelfde te kunnen bewerkstelligen als de laatste jaren bij Grolse Boys. Stapsgewijs omhoog richting periode titels en misschien wel meer. Leggen we daarbij de lat niet te hoog ? Ik denk het niet, aan mij en mijn staf de taak om dat te bewijzen en het besef bij de spelers door te laten dringen dat er veel mogelijk is met hun voetbalcapaciteiten.

Genoeg gepraat, het wordt tijd voor geen woorden maar daden en daarbij hoop ik op de steun van de niet te onderschatten supporters die wij als team graag zien komen om te fungeren als 13e man daar waar het nodig is.

Veel kijkplezier toegewenst namens de enthousiaste trainersstaf van Harfsen 1.

Raymond van der Heide