Lid worden?

Je kunt je aanmelden via het inschrijvingsformulier

Na invulling kun je dit sturen naar secretaris@svharfsen.nl.

Contributiebedragen   seizoen 2020 – 2021:

Senioren   selectie

220,=

200,=

160,=

Pupillen

110,=

35+ en 45+

90,=

10-tjes   lidmaatschap

50,=

Donateur

25,=

Pupillen
Om te kijken of voetballen iets voor je is, kan er altijd een aantal malen meegetraind worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze jeugdcoordinator Ruben Wassink. Hij overlegt met jou en jouw ouders welk team het beste past. Bevalt het goed, dan kun je lid worden. Wanneer dit in een lopend seizoen is, lukt het niet altijd meteen om mee te kunnen doen met wedstrijden. Mocht dat het geval zijn, dan wordt de contributie voor die periode ook gehalveerd. Met de start van een nieuw seizoen worden alle leden weer ingedeeld.

Opzeggen
Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 juli tot en met 30 juni en kan alleen aan het eind van een verenigingsjaar (uiterlijk 15 juni) worden opgezegd.
Wanneer je niet voor 15 juni opzegt, ben je voor minimaal nog een seizoen contributie verschuldigd. Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen met een e-mail naar secretaris@svharfsen.nl

Aan de trainer of leider melden dat je stopt is dus niet voldoende.