Harfsense gifbeker nog niet leeg

17 oktober 11:00  Ondanks een groot veldoverwicht en legio kansen lukte het Harfsen niet om de streekderby tegen Almen te winnen. Sterker nog, door een tegendoelpunt in de laatste minuut werd het spelbeeld volledig op de kop gezet en moest Harfsen alweer zijn derde nederlaag van het seizoen slikken. De druiven zijn erg zuur op het moment.meer »

Harfsen heeft moeite met scoren en verliest kansloos

9 oktober 20:45  Harfsen vindt zichzelf na 2 wedstrijden terug in het rechter-rijtje van de competitie met een schamel puntje. Een hard gelag want dat zijn ze niet gewend. Vandaag tegen Terborg moet dat opschuiven. Terborg heeft al wel een wedstrijd gewonnen en staat in de middenmoot. Mocht Harfsen winnen springen ze daar overheen. meer »

Van de bestuurstafel

7 oktober 21:15  De bol rolt weer een paar weken op 't Schoolder. We zijn gelukkig weer gewoon aan het voetballen. Het bestuur wil iedereen graag informeren over het kantinegebruik, lopende acties en de aankondiging van de Algemene Ledenvergadering 2021.meer »

Harfsen pakt een punt in Twello

2 oktober 21:00  Vandaag de lastige uitwedstrijd in Twello. Twello had vorige week flink uitgehaald tegen RDC (0-6) terwijl Harfsen een pak op de broek kreeg van Deventer (2-5). De Twellonaren waren dus vol vertrouwen, men rekende op een vliegende start in de competitie. Vanaf de aftrap zet Twello druk naar voren en met veel energie wordt Harfsen opgejaagd. Nu is het spel van Harfsen best goed verzorgd en het 1e plan van Twello valt in duigen als Harfsen meteen scoort. Patrick wordt vrij aangespeelt in de zestien en als hij de keeper knap omspeelt is het 0-1. meer »

Harfsen 4 is weer van de partij

26 september 0:15  ZZC’20 – Harfsen 4  6-0 25-09-2021 Eindelijk, eindelijk, eindelijk mogen we weer aan een competitie beginnen! En eindelijk zagen we onze ploeggenoten weer allemaal tegelijk terug waar het hoort, in de kleedkamer, op het veld en in de kantine. Enkelen zelfs ook op de training… Ja, we hebben 2 weken terug ook een wedstrijd gespeeld, een bekerwedstrijd. Daar stonden we te boek als Harfsen 3. Maar doordat er een groot aantal jeugdspelers is doorgestroomd naar de senioren, heeft het bestuur het besluit genomen een vierde seniorenteam aan te melden voor de competitie. Alle spelers die niet konden of wilden spelen in de selectie, vormden een te grote groep voor één team. En omdat coach Henk nu is aangesteld als coach van H4, bood hem dat een uitgelezen mogelijkheid om door te selecteren vanuit die pool van ruim 30 man. Natuurlijk is dat een hard gelag voor de spelers die hierdoor buiten de boot vallen en in H3 worden gestald. Henk heeft daarom ook de deur voor hen nog op een kier staan zodat zij, bij eventuele personele problemen, toch nog eens het gevoel kunnen krijgen erbij te horen. Dat zal de pijn van uitsluiting mogelijk wat verzachten, maar helaas niet geheel kunnen wegnemen, dat begrijpt een ieder. meer »

Valse start voor Harfsen 1

25 september 20:15  Harfsen 1 - sportclub Deventer 1 25-09-2021 Na wat gerommel in de beker, daar zijn we klaar mee, is vandaag eindelijk de competitie start voor het keurkorps van Sv Harfsen. De vaste toeschouwers hebben er zin in maar kijken wat vreemd op als de kantine leeg is. De 1,5 mtr is er wel af maar daarmee ook de zitplaatsen binnen. Maar niet getreurd, alle clubs hebben te stellen met nieuwe regels, het zal vast wel beter worden. De echte diehards willen toch buiten langs de lijn staan, we zijn er klaar voor. Coach Gertie stuurt vertrouwde namen het veld in, het vertrouwen is dan ook groot bij de toeschouwers. Na de eerste plichtplegingen rond de toss kunnen we eindelijk beginnen. meer »