Teamindeling senioren seizoen 2021-2022

13 juni 13:30  Het aantal seniorenteams bij SV Harfsen voetbal groeit! Komend seizoen komt er een elftal extra bij op de zaterdag. Het aantal seniorenelftallen groeit daarmee naar 4. Ook op vrijdagavond komt er een team bij. Naast het 45+ team, komt er ook een 35+ team in actie. De concept teamindeling is gereed en staat op de site.meer »

12 juni nationale voetbaldag voor de jongste jeugd

27 mei 21:15  Op zaterdag 12 juni doet SJO Almen-Harfsen mee met de Nationale Voetbaldag. De jongste jeugd t/m JO11 hebben deze ochtend van 10.00 tot 13.00 uur een gezamenlijke activiteit. Dit zal plaats vinden op de velden in Almen. Alle spelers zijn van harte uitgenodigd en iedereen mag 1 vriendje of vriendinnetje mee nemen. Geef je op via secretaris@svharfsen.nl *We volgen de coronaregels die dan gelden, voor 12 juni krijgen de deelnemers hierover bericht.

Alle ballen op seizoen 2021-2022

19 mei 19:30  We hebben in het seizoen 2020-2021 helaas weinig kunnen voetballen. Lang hebben we nog hoop gehouden om in de maanden mei en juni streekderby's te spelen in de regio cup. Inmiddels is er iets meer mogelijk, maar duidelijk is dat we geen wedstrijden meer gaan spelen. Een aantal teams traint in de maand juni nog door en daarna zetten we een streep onder dit seizoen. We gaan ons richten op het seizoen 2021-2022.meer »

Nieuw jaar voor Harfsen 3

3 januari 10:45  2 januari 2021 Het voelt onwerkelijk, zo’n digitale nieuwjaarsreceptie. En onwennig is het blijkbaar ook nog, veel huiselijke geluiden, geschuif met stoelen, stiltes. Maar als het dan begint met veurzitter Wessel als enige kantinebewoner, en een stuk of 30 luisteraars in hun eigen huiselijke omgeving, is het praatje als vanouds. meer »