Laatste Nieuws - Harfsen

Harfsen wint van Winterswijk en blijft in het spoor van de koplopers

3 december 20:00  Harfsen won thuis met 2-0 van FC Winterswijk. Trainer Erwin Elders was gematigd tevreden over zijn ploeg: „Het was van onze kant niet altijd even best, Winterswijk had voor rust goede kansen. Over de tweede helft ben ik al met al wel tevreden. Het gat met de degradatie wordt door deze driepunter weer wat groter, en bovenin moeten we proberen zo lang mogelijk mee te doen. Ik denk dat het nog niet klaar is,” is Elders strijdbaar. „Nu we er zo goed voor staan, op de derde plek, moeten we er ook voor gaan.” Harfsen – FC Winterswijk 2-0 (0-0). 68. Jasper Klumper 1-0, 87. Wilbert Besselink 2-0.meer »

Benauwde zege voor Harfsen

27 november 11:00  Door een doelpunt in de laatste minuut trok Harfsen toch nog aan het laatste eind in de wedstrijd tegen Terborg. Met de krappe overwinning van 1-2 kon Harfsen opnieuw drie punten bijschrijven.meer »

Harfsen komt sterk terug en klimt naar de derde plaats

19 november 22:15  Prachtig zonnetje op het sportpark ’T Schoolder maar ook een bitter koude wind tijdens de sub topper in de competitie. De Deventenaren staan derde en Harfsen vierde dus er staat wat op het spel. De laatste jaren waren het altijd spectaculaire wedstrijden tussen de twee teams met de 6-7 in Deventer van vorig seizoen als hoogtepunt in het geheugen gegrift. Er zijn wat personele problemen voor coach Erwin Elders en met name in de achterhoede. Jasper is tot de winterstop uitgeschakeld met een blauwe voet en Nick, Luc en Kay zijn niet fris, die kunnen niet meer dan een helft, is de prognose. Kay is de eerste die op de bank mag. Aanvoerder Mark valt hierdoor een linie terug, hij is voorstopper. Bij Deventer valt op dat de video analist geïnvesteerd heeft, een imposante camera steekt 10 meter in de lucht om de wedstrijd op te nemen. Wellicht dat ze er wat van leren. Harfsen heeft het niet nodig, er is al jaren een vaste basis en daar zijn de patronen onderhand vastgeroest bleek in de vorige wedstrijden. We laten in het midden of dat goed of slecht is, dat zal vandaag blijken. meer »

Harfsen komt te kort tegen de koploper Blauw Wit

12 november 19:30  Vandaag de topper tussen Blauw Wit en Harfsen, de nr. 1 tegen de nr. 3 van de competitie. Nu hadden de beide teams aan het eind van vorig seizoen een prachtige emotionele wedstrijd tegen elkaar laten zien (2-4 voor Harfsen), dus de toeschouwers waren weer in grote getalen naar het sportpark de Vletgoor gekomen. Opvallend veel Harfsen gezinde toeschouwers, zelfs een grote (lange) delegatie uit Laren, dit willen ze blijkbaar niet missen. meer »

Harfsen droogt Almen af in de derby

5 november 19:30  Het grote verslag volgt morgen, nu eerst de foto's. het spreekt voor zich. meer »

Onnodig verlies van Harfsen tegen Haaksbergen

30 oktober 1:00  Nu de bekercompetitie professioneel is afgehandeld, daar hoeven we geen energie meer aan te verspillen, is het weer tijd voor de competitie. H1 staat derde met drie verliespunten en het is zaak duidelijk in het linkerrijtje te eindigen omdat het rechterrijtje degradeert. Vandaag moeten we tegen het 1e van Haaksbergen (HSC) zaterdag die duidelijk laag in het rechterrijtje staat. Dat moet dus kunnen, sterker nog dat moet, zeker nu de vakantie van enkele sterkhouders voorbij is. Zij starten wel vanaf de bank. In Haaksbergen aangekomen is het even zoeken naar het veld voor de toeschouwers. Tussen de kleedkamers door, via de achteruitgang want deze wedstrijd is naar veld 2 verbannen. De zondagclub prefereert de jeugd om op het hoofdveld te spelen. Het is een echte Indian Summer, de bladeren vallen, een temperatuur van dik in de 20 en het gras groeit nog volop. Jammer dat ze die niet even gemaaid hebben, het hobbelige veld stroopt nu behoorlijk, misschien is dat de verklaring voor het stroperige spel van Harfsen in de eerste helft. Er zijn meer »