Mark Mol

Trainer Mark MolMark Mol stelt zich voor

Trainer seizoen 2005/2006 tot en met 2007/2008.

De persoon

Mijn naam is Mark Mol, 35 jaar oud/jong, getrouwd met Linda met wie ik samen twee bloedjes van dochters (Mirte van 5 en Veerle van 2,5) heb. Ik ben geboren in Winterswijk, maar getogen en na een uitstapje naar Amersfoort sinds 3 jaar ook weer woonachtig in Zutphen. In het dagelijks leven ben ik Adviseur Personeel & Organisatie bij GGNet in Warnsveld. Echte hobby’s naast het voetbal en op de bank liggend TV kijken, heb ik eigenlijk niet. Hoewel ik volgens mij behoorlijk druk ben met alles wat erbij komt kijken als je drie vrouwen in huis hebt (winkelen, boodschappen doen, shoppen etc etc).

De voetballer

Vanaf mijn 6e ben ik lid van WHcZ (vroeger Wilhelmina SSS). Ik heb daar gevoetbald in alle teams met een 1. De hoofdmacht heb ik (op een enkele wedstrijd na) nooit bereikt. Ik was altijd een hardwerkende, eenvoudige verdediger die in de senioren omgeschoold is tot spits. Door een slepende knie en later ook rugblessure ben ik op 24 jarige leeftijd al gestopt met voetballen.

Trainer Mark MolDe trainer

Na gestopt te zijn ben ik gestart met het trainen en coachen van Wilhelmina SSS B1. In dat zelfde seizoen heb ik mijn TC-3 papiertje gehaald. Het volgende seizoen kreeg ik het C1 onder mijn hoede. Na onze verhuizing naar Amersfoort het ik twee jaar de C1 en de A1 van CJVV uit Amersfoort getraind. De afgelopen 2 seizoenen heb ik het 3e elftal van WHcZ gecoacht.

S.V. Harfsen, seizoen 2005/2006

Harfsen is mijn eerste club waar ik als hoofdtrainer aan de slag ga. Ik merkte in de eerste gesprekken en nu 3x per week dat het een leuke, warme vereniging is. Er loopt tevens behoorlijk wat potentieel qua voetballers.
Het doel van dit seizoen is om een stabiele selectie te formeren en te creëren. De selectie moet de komende jaren sterk genoeg zijn en blijven om op het juiste moment weer eens een stapje hoger te gaan kijken. Een vereiste is dan dat het elftal een echt, hecht team is/wordt. Wat er verder aan voetballende kwaliteiten in de selectie rondloopt, gaat er nu of op korte termijn zeker uitkomen. Daar gaan we volop aan werken.

Ik wens tenslotte iedereen (leden en bezoekers van S.V. Harfsen) een heel leuk en vooral spannend seizoen toe. Tot ziens in Harfsen.

Mark Mol (aug. 05).