Chris Verbeek

Trainer Chris VerbeekChris Verbeek stelt zich voor

Trainer seizoen 2008/2009 tot en met 2009/2010.

De persoon

Mijn naam is Chris Verbeek, ben 48 jaar en woon in Zutphen. Ik ben getrouwd met Angel en heb drie dochters Naomi, Loulou en Oilily.
In het dagelijks leven werk ik op het slachthuis in Epe.
Mijn hobbies zijn voetballen kijken en ik hou van gezelligheid, lekker uit eten of een terrasje pakken.

De voetballer

Ik heb mijn hele leven bij S.V. Zutphen gevoetbald (toen het nog een echte vereniging was) waarvan 15 jaar in het eerste elftal.

De trainer

Van mijn 20ste tot mijn 30ste heb ik de jeugd van S.V. Zutphen getraind. Na mijn actieve voetbaltijd ben ik gelijk aan de slag gegaan als hoofdtrainer.
Ik ben begonnen bij de V.V. De Hoven 3 seizoenen, daarna DEO Borculo 3 seizoenen, daarna Sportclub Deventer 5 seizoenen, daarna V.V. Emst 3 seizoenen, daarna V.V. Oeken en nu S.V. Harfsen.

S.V. Harfsen seizoen 2008/2009

Ik loop dus al een aantal jaren als hoofdtrainer mee en ik probeer mijn ervaring over te brengen op deze jonge groep. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 5 weken met deze jongens bezig en ik denk dat S.V. Harfsen de komende jaren weer naar boven kan kijken.

Groeten Chris Verbeek. (sept ’08)