Mannen, 3, Groep 2 15

H3 sluit oefencampagne af met een handbaluitslag

Zoals gebruikelijk de laatste jaren had coach Henk ons ingeschreven voor de beker om zodoende gegarandeerd te zijn van serieuze tegenstanders van ons niveau (of daarbven).

Natuurlijk valt ook Ratti 2 uit de koker, die hebben we de laatste jaren ook al getroffen in de beker. Dit jaar een thuiswedstrijd maar dat voordeel kon niet worden benut. Sebastiaan scoort de eretreffer als we al met 0-5 achterstaan.

De tweede wedstrijd is tegen Go Ahead Deventer. Hier speelden we als een kip zonder kop en zelfs nog 5 minuten zonder aanvoerder. Marcel gaat halverwege de tweede helft op de bank zitten als hij een vrije trap tegen krijgt na flink doorzeuren bij de scheids. Na een tijdje is coach Henk het wachten beu en vraagt de scheids wanneer die tijdstraf er nu eindelijk op zit. "Tijdstraf?? Die heb ik nooit gegeven, hij ging maar zo zelf op de bank zitten! Ik stak alleen mijn arm omhoog om de vrije trap aan te geven." Ook de extra rust kon niet verhinderen dat we terecht met 5-0 naar huis gingen.

Tegen Zutphen 7 koesteren we weinig illussies. Ze hadden zowel Ratti als Go Ahead dik afgedroogd en in het verleden hebben van dit team al vaker dik verloren.
Maar dit keer zit het flink mee, Klaas had zijn jongste zoon meegenomen en hem al zijn kunstjes over het voetbal geleerd. Gelukkig voor Milan heeft hij ook flink buiten de deurgekeken want de klasse spat er (bij hem wel) van af. Milan scoort zelfs de 1-0 en brengt zodoende coach Henk in hogere sferen. Er is wel even disussie als we een strafschop tegen krijgen en even later staan we zelfs alweer achter. Henk is weer neergedaald op de bank. Zowaar wordt het 2-2 als Thomas met een prachitige kopbal een voorzet van Dennis afrond. Het had nog gekker gekund als Dennis niet twee open kansen mist, nu is het rusten met 3-3. De tweede helft is even gek. Als Zutphen weer prachtig uitgespeelde doelpunten maakt is het steeds Dennis die 'Hail Mary' ballen met flink doorzetten de keeper van Zutphen verschalkt. Tot 6-6 gaat het goed. Pas als Klaas de 7-7 op zijn schoen heeft na een prima voorzet van zijn zoon, gaat het mis. Klaas faalt en Zutphen scoort de 8-6 eindstand. Milan 2x, Thomas 1x en Dennis 3x

Al met al een oefencampagne zonder overwinning maar toch groeien we in vorm. In de wedstrijd tegen Zutphen werd zelfs goed gevoetbald. Vol goede moed beginnen we aan de competitie.

Milan scoort de 1-0
Milan (nr 20) soort hier diagonaal de 0-1 tegen Zutphen 7

De penalty zorgt voor de 1-1
Michel maakt een knieval voor deze penalty die voor de 1-1 zorgt