Sponsors

Harfsen 4 afgedroogd in de regen

AZSV 11

8 - 1

Harfsen 4

Assist: Jan Klumper

Competitie

Mannen zaterdag, 4, 6e klasse 08

Datum

8 mei 2014 19:15

Accommodatie

Sportpark Villekamp
Haartsestraat 57
7121 WJ
AALTEN
tel. 0543-472100

AZSV 11 – Harfsen 4    08-05-2014

Op een doordeweekse avond moet je al vroeg vertrekken om op tijd in Aalten te zijn voor een potje voetbal. Dat dit niet meevalt voor de gemiddelde hardwerkende H4 vedettes,  die net niet kunnen leven van het voetbal alleen,  blijkt wel aan de geringe opkomst op vertrektijd. Maar schijn bedriegt, weet Coach Henk te melden, er zijn spelers die rechtstreeks gaan , 1 auto is al weg om er een paar op te pikken in Lochem en Henk zelf heeft, middels een ingewikkelde telefonische constructie, Jan Klumper zo gek gekregen de hele Coberco productie om te gooien zodat hij een paar uur kan snipperen om bij ons te keepen. Als het zuivelschap bij uw vaste super dit weekend leeg is, dan weet u waarom. Als ook Jan opgehaald is bij de achterdeur van de melkfabriek en zijn voetbaltas aan de achterdeur bij zijn huis gaan we richting Aalten. “Ik heb op buienradar gekeken, de regen trekt langzaam weg naar Duitsland” weet Jeroen opgelucht te melden. “Dat is anders precies de plek waar wij moeten voetballen” is de repliek.
Regen in Aalten
Warming-up in de regen

In Aalten blijkt inderdaad Pluvius te zetelen en die is daar niet weg te krijgen. We moeten echter een echt degradatie duel afwerken dus die regen zal ons niet klein krijgen. Deze strijd om plaats 11 en 12 wordt vandaag beslist, maar echt degraderen is niet mogelijk, ook al zouden we dat willen. AZSV 11 moet een prooi kunnen zijn maar bij het voorstellen van de ploegen blijkt dat het AZSV 8 is die grotendeels in het veld staat. Tja, zo gaat dat in de kelder, iedereen heeft moeite om 11 man bij elkaar te krijgen. Vraag het coach Henk maar eens! We kunnen het AZSV 11 niet echt kwalijk nemen.

Onze vaste fotograaf neemt positie in bij het doel van AZSV, want daar verwacht hij de beste plaatjes te schieten. Na een stief kwartiertje loopt hij toch eens schielijk richting het doel van H4 want inmiddels is het 3-0 en er is nog geen H4 speler voor zijn lens geweest.
spitsuur
Bij instant keeper Jan is het spitsuur

Het regent onverdroten door waarbij we de doelpunten meetellen. Jan weet nog enkele keren miraculeus te redden maar kan niet voorkomen dat de ruststand wordt bepaald op 5-0.
Jan is gepasseerd
De 5-0 is een mooie solo, die ook Jan grabbelend achterlaat. Hans komt hier te laat om te repareren.

In de kleedkamer is er berusting, het is stil, erg stil. Het was een lang seizoen, we worden (weer) afgedroogd met dit vaginale weer en zelfs de grappen lijken op.
 WAKKER WORDEN HEREN, DAT IS NIET GOED! We moeten er tegen aan! Zo gaan we niet de kleedkamer weer uit! Kom op zeg, er kan toch wel één grap gemaakt worden? Gelukkig is er nog tijd genoeg om Jan en alleman met wat vileine opmerkingen af te zeiken.

In de tweede helft kan de fotoraaf zich wel helemaal uitleven, ware het niet dat het wel erg donker wordt. Jan heeft enkele stijlvolle reddingen maar zijn ene blunder zal hier uitgebreid in beeld komen. Sorry Jan, ’t is moeilijk scherp stellen bij die katachtige reddingen!
  die gaat er onderdoorvissen
Ai ai aiiii  !!!!!!                 Die bal glipt er onder door………………… en dan is het vissen

stijlvol!
Dit is dan toch die stijlvolle redding!

Het is al 7-0 als H4 de ere treffer scoort. Jan heeft met een snelle uittrap Sebastiaan bereikt die, door een schouderduw vrije doortocht heeft vanaf de middellijn, eindelijk zoveel voorsprong heeft gekregen dat hij bij het bereiken van de zestien net genoeg ruimte overhoudt om de bal langs de keeper in de verre hoek te schieten.
De eindstand wordt bepaald op 8-1 want de scheidsrechter fluit vanwege de invallende duisternis tijdig af.

Nog het tegeltje:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!