Sponsors

Harfsen 4 veroverd rode lantaarn!

Oeken 3

8 - 4

Harfsen 4

30'
42'
Paco van Kan (intikker)
46'
...

Competitie

Mannen zaterdag, 4, 6e klasse 08

Datum

5 april 2014 14:30

Accommodatie

Sportpark De Overkant
Knoevenoordstraat 34 A
6971 LK
BRUMMEN
tel. 0575-565593

Oeken 3 -  Harfsen 4  05-04-2014

Hoewel coach Henk toch weer wat blessureleed terug krijgt op het veld blijkt de selectie nog steeds krap. Gelukkig kan hij twee vrijwilligers ronselen; Frank en Paco maken de selectie compleet.

In Oeken moeten er stoelen worden aangesleept om alle supporters een plaats te geven. Maar die gaan er dan ook even lekker voor zitten. Harfsen 4 is van plan om lekker fel van start te gaan. Al gauw blijkt dat Oeken het zelfde van plan is. Om kort te gaan, het plan van Oeken pakte beter uit. H4 oogt het eerste kwartier wat mat en tam, het resulteert in een 4-0 achterstand.
de 2-0
De 2-0 valt binnenkant paal binnen.

Na dit horror kwartiertje komen we wat beter in ons spel, coach Henk stuurt Paco in de spits en dit geeft gelijk wat meer gevaar. Het volgende kwartier is dan ook van H4. Edwin is al weken in vorm, had hij hiervoor al een knots van een kans, nu weet hij knap de 1-2 van Paco te kaatsen. Paco komt alleen voor de keeper en scoort de 4-1.
Hierna worden de teugels toch weer losser, we zijn te lief, Oeken kan moeiteloos opbouwen en aanvallen opbouwen. Al gauw wordt het 5-1 en zelfs 6-1 door een eigen doelpunt.
gevaar!

Dit lijkt een doelpunt maar gaat voorlangs.

Zo tegen het eind van de 1e helft toont H4 veerkracht, Paco scoort zijn tweede, de 6-2 is nog niet eens de laatste kans. De 6-3 hing ook in de lucht maar dat mislukt jammerlijk. Als in het rustsignaal de 7-2 gescoord wordt is de achterstand onoverbrugbaar.

In de rust is Coach Henk des duivels, er is Potdikkiejan nog geen overtreding gemaakt door de H4 spelers. Verliezen is één ding maar zonder strijd, dat nooit! Dennis, Frank en Mark komen erin. Het sorteert meteen effect. Binnen de minuut heeft Dennis al twee overtredingen gemaakt en is er druk naar voren. De bal voorlangs wordt pardoes door de Oeken verdediging binnengelopen, 7-3.
Eigen doelpunt
De bal valt over de keeper binnen door de eigen verdediger.

Het gaat dus veel beter met H4 maar toch ontbreekt het nog aan kansen. Wel houden we Oeken ook van scoren af, nu gaat het tenminste gelijk op met aan beide kleine en grote kansjes. Marcel denkt een grote kans te krijgen maar wordt gevloerd als hij wil uithalen, penalty. Marcel neemt hem zelf en scoort knap links in de bovenhoek, 7-4.  Met nog een kwartier te gaan krijgt coach Henk zelfs stoute dromen. Maar helaas, de tijd verstrijkt en Oeken scoort nog in de slotseconde 8-4. Ietwat geflatteerd bewaard coach Henk zijn stoute dromen tot vanavond. Onze wasvrouw heeft na deze sterke tweede helft in ieder geval nog wat te doen.
Terug op onze basis in Harfsen blijkt dat AZSV gewonnen heeft zodat H4 nu de rode lantaarn veroverd heeft. Als je weet dat we begonnen als koploper, lang mee hebben gedaan bovenin en vanaf november in een rechte lijn naar beneden zijn gegaan, dan voelt toch niet echt als een prestatie van jewelste.

Nog het tegeltje:

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!