Sponsors

Harfsen 4 haakt af in de strijd om de bovenste plaatsen

Harfsen 4

1 - 4

Oeken 3

Erwin Elkink (schot)
88'
Assist: Klaas Haak

Competitie

Mannen zaterdag, 4, 6e klasse 08

Datum

23 november 2013 14:30

Accommodatie

Sportpark t Schoolder
Reeverweg 36 A
7217 TE
HARFSEN
tel. 0573-431350

Harfsen 4 – Oeken 3  23-11-2013

Coach Henk kon vandaag rekenen op een grote opkomst want onze sponsor werd uitgenodigd voor een foto sessie. Ook geblesseerden, of gewoon tijdelijk even uit de running, Eric komt bij wijze van zo van het fertiliteitslab om te zien of hij goed geholpen is, waren aanwezig om een bijzonder moment vast te leggen.  H4 was nog nooit zo’n grote groep, en dan staan er nog maar 17 op de foto, toch nog 10 afwezigen.
Harfsen 4

Oeken is weer een geduchte tegenstander, zij kunnen koploper worden maar dan moeten ze vandaag wel winnen.  Al vrij snel is duidelijk dat het vandaag een evenwichtige wedstrijd is. Oeken en Harfsen houden elkaar in evenwicht, het zullen de foutjes zijn die het verschil gaan maken.

H4 entourage
Ruime bank

Het eerste foutje maakt onze grensrechter, had hij gevlagd, dan was er gefloten. Laten we het er op houden dat hij goudeerlijk is, hoe dan ook, het is 0-1 voor Oeken. Zoals een bekende H4 wijsgeer opmerkt in de rust: “Als de grensrechter niet fluit, dan hoeft de scheidsrechter niet te vlaggen”.
Het tweede foutje is van Klaas, erg opzichtig mist hij de cross geschoten bal die nu dus wel bij zijn directe tegenstander terecht komt. Die maakt het vervolgens knap af, 0-2.

dat gaat niet goed...
Verdedigend staat het eigenlijk best goed

Tja, wat moeten we nu, we doen het niet slecht, maar ook niet super en kansen creëren we maar mondjesmaat. Natuurlijk, Mark had hem correct moeten afleggen (of zelf schieten) en misschien had er nog wel een kans in gezeten maar feitelijk gezien kunnen we niets inbrengen tegen een 0-2 ruststand.
 sandwitch

Oeken verdedigd een corner uit

Coach Henk heeft het gezien en denk er het zijne van, dan wordt hij ingehaald door de realiteit, er zijn blessuretjes, maar vooral een grote bank met reservespelers die willen spelen. Met 5 verse krachten probeert hij dus het tij te keren.
Het tij loopt nu richting kantine, met een grote schare (licht kritische) H4 volgers achter het doel is er voldoende sfeer om vol aan de bak te gaan.

Ook de wat oudere volgers langs de zijlijn moedigen H4 flink aan.

Inzet is er voldoende, het gogme wat minder. Oeken kan een fout achterin weer afstraffen, Wesley en Niels laten het aan elkaar over om de bal weg te schieten dus de Oeken speler profiteert, 0-3. Zo kan je wel balbezit hebben; het gaat er natuurlijk om, om de geboden kansjes af te maken, Oeken lukt dat net iets beter. Het wordt zelfs 0-4, De Oeken midmid gaat op avontuur en wordt gestuit op de rand zestien. Hij neemt zelf de vrije trap die onderkant lat in de korte hoek binnenslaat. Een prachtig doelpunt natuurlijk, Arnold moet hier zonder schuld passen.

via onderkant lat

Onderkant lat en binnen!

Het begint al aardig te schemeren als H4 nog een keer aanzet. De bal wordt knap onderschept en Klaas krijgt alle ruimte op rechts. Als dan drie man vrij staan op de zestien kan zelfs Klaas niet fout terugleggen. Erwin is de gelukkige en ramt knap binnen, 1-4. Het is gelijk de eindstand, Oeken is nu koploper.

Het tegeltje is voor meneer Wijdbeens:
Balgevoel

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!