Harfsen weggevaagd in Wierden

2e Lageveldsweg 6 d
7641PC
WIERDEN

Na de knappe winst in de bekerpoule wachtte 1e klasser SVZW in de volgende KO-ronde. Het werd letterlijk en figuurlijk een Knock Out. Het niveauverschil was wel heel erg groot en het gemis van liefst 5 vaste krachten deed de zaak natuurlijk ook geen goed. SVZW trad overigens ook niet met de volledige basisformatie aan maar de breedte van de (vorstelijk gehonoreerde) selectie aldaar staat niet in verhouding tot die van Harfsen.

We kunnen er verder kort over zijn. Harfsen deed in beide helften ongeveer een kwartiertje leuk mee en dwong in die fases de nodige corners af. Echte kansen waren er niet en dat er desondanks gescoord werd door Dylan was op zich dus best knap. De tegenstander met de nodige (Divisie) ambitites was vanaf de 1e minuut bij de les en gaf geen cadeautjes weg. Het toonde op het mooie complex (met wel een verouderde en gladde kunstgrasmat) geen enkel mededogen en bleef gedurende de gehele wedstrijd gas geven. Harfsen maakte het de ploeg uit Wierden ook niet heel erg moeilijk door zich niet in te graven en er ook geen ordinaire schoppartij van te maken. Op zich een loffelijk streven maar het was allemaal wel heel erg netjes en beleefd. Na een ruststand van 6-0 werd het uiteindelijk liefst 14-1. Het zal verder allemaal wel, onze blik gaat weer op de competitie waarin we over anderhalve week in de volgende wedstrijd tegen HSC'21 in Haaksbergen naar verwachting eindelijk weer met een complete spelersgroep kunnen aantreden.