Sponsors

Het vlaggenschip van SV Harfsen slaat weer toe

Harfsen 3

2 - 0

Eerbeekse Boys 6

Competitie

6e klasse 49

Datum

13 november 2021 13:00

Scheidsrechter

E. Leunk

Accommodatie

Sportpark 't Schoolder
Reeverweg 36 A
7217TE
HARFSEN
tel. 0573-431350

Door het uitblijven van goede resultaten bij de andere teams blijkt het des te meer dat H3 punten voor SV Harfsen moet gaan pakken dit seizoen. 

Desalniettemin staat er vandaag een zware dobber op het programma, de ongeslagen nummer 1 komt op bezoek. de 3 punten zijn dus  niet van zelfsprekend vandaag. 

Met een bijna volledige selectie (alleen Joppe ontbreekt door de verjaardag van zijn vriendin, zwak karakter) lijkt het in ieder geval geen onmogelijke opgave. 

Voor de wedstrijd werd er nog een teamfoto gemaakt met onze gewaardeerde sponsor Henk Pasman van Best Boys. (Hieronder de foto) 

2021-11-13_Harfsen_3__teamfoto.jpg

Geïnspireerd door onze sponsor Henk begonnen we met volle pressie aan de wedstrijd. Dit resulteerde niet direct in grote kansen, maar de tegenstander had al snel door dat de overwinning niet bij pakje boter te krijgen was. Harfsen zat er goed in, echter werd het sterren ensemble van H3 geconfronteerd met een grote tegenslag in de 16de minuut. Sterkhouder "Nippel" moest geblesseerd het duel staken. Luke kwam voor hem in de ploeg. H3 drukte ook na de blessure vol door op de goal van Eerbeek, de 1-0 hing in de lucht. Cars speelde een ijzersterke wedstrijd als rechtsback en legde de ballen meerdere keren panklaar voor de aanvallers. Helaas resulteerde dit niet in de verdiende 1-0. 

Bij Rust was trainer Twan tevreden en wist zeker dat de 3 punten binnen handbereik waren. Met het advies om nog meer te gaan "hutsen" de 2de helft gingen we het veld weer op. (Waardeloze trainer) 

Ook de 2de helft bleef H3 oppermachtig. De tegenstander kreeg steeds meer het idee dat er niets te halen was in Harfsen. Hierdoor werd de wedstrijd steeds grimmiger en werden Fik en Maurits meerdere malen grof naar de grond gewerkt. H3 had door dat er meer te halen was. Helemaal toen suppersup Assie binnen de lijnen kwam. Onze nummer 10 die het shirt na 8 jaar weer eens aangetrokken had was precies wat dit team nodig had. Nog geen 1 minuut stond hij in het veld en de 1-0 werd uit een corner vakkundig in goal gewerkt door Noud. H3 rook op dat moment bloed en wist dat de 3 punten dichtbij waren. Eerbeekse boys werden bijna niet gevaarlijk en werden compleet overklast door het vlaggenschip van H3. "Assie" had zoveel vertrouwen dat hij met een omhaal de keeper probeerde te verschalken, helaas scheerde de bal net langs de kruising. Dit was een mooie rentree voor hem geweest. Met nog 10 minuten op de klok had H3 er genoeg van en werd de wedstrijd op slot gegooid door Bas, 2-0. De 3 punten waren binnen. 

Bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eddie was de vreugde duidelijk aanwezig bij de "Best Boys" van Twan Muilerman. Met 6 punten tegen de nummer 1 en 2 mag H3 zich prominent melden bij de top 5 van de competitie. Dit in tegenstelling tot de rest van de seniorenteams. Zoals voorzitter Wessel Ruiterkamp al eerder zei, H3 is het vlaggenschip van SV Harfsen dit jaar. Dit werd vandaag na het pijnlijke verlies van H1 maar eens bevestigd. De platte wagen kan alvast worden afgestoft. 

Trainer Twan was blij met zn overwinning, helaas was hij blijer met het verjaardagskratje van Michiel.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!