Sponsors

Home

Onnodig puntverlies voor Harfsen

28 november 16:45  Voorafgaand aan deze uitwedstrijd in Winterswijk geeft een korte blik op de ranglijst het belang weer van een goede uitslag. Harfsen is al opgeklommen naar de 7e plaats met 3 punten achterstand op Almen. Winterswijk staat 4e met 5 punten meer. De nr 1 Twello heeft slechts 9 punten meer. Er is dus veel te winnen vandaag, daarentegen kunnen we ook maar zo afhaken voor een toppositie met de winterstop in zicht.meer »


H4: Dramatisch slot voor de dreigende winterstop.

28 november 13:15  27 november, een dag na de verpletterende persconferentie, waarmee de wedstrijd van vandaag de laatste lijkt te worden voor een lange (corona)-winterstop. Koude omstandigheden, lichte regen, het lijkt een perfecte omlijsting van wederom een troosteloos coronaseizoen. Maar het is niet anders, voetbal is nog steeds een bijzaak, ook al is ieders gezondheid gebaat bij de activiteit van een 1e en 2e helft…meer »


H3: Het vlaggenschip gaat af als een lekke rubberboot

21 november 13:30   Na de grandioze overwinnen van vorige week staat er vandaag weer zware tegenstander op het programma voor Harfsen 3. Harfsen speelt uit tegen Activia. De zware pot van vorige week heeft zijn tol geëistmeer »


Harfsen wint overtuigend van de Koninklijke UD

20 november 20:15  Vandaag begint een serie uitwedstrijden in Deventer bij de Koninklijke UD. Waar Harfsen normaal gesproken een grote supporters schare meebrengt moet het in deze coronatijden doen zonder steun. Gelukkig is de technische staf wat uitgebreid met wat tassendragers zodat er wel foto’s en een verslag gemaakt kan worden voor het thuisfront. De koninklijke heeft de gloriejaren achter zich liggen maar tonen nog trots de historie op het sportpark, dat is terecht maar sportief wil het dit seizoen (weer) niet lukken. Het kanon zwijgt al heel lang en het eerste team staat stijf onderaan. Maar ze weten te melden dat ze voor het eerst weer compleet zijn na flink wat blessures. Dat is fijn voor hun, maar dat geluk hebben wij weer, is de conclusie. Zelf hebben we Kay in de lappenmand met een ribblessure. Bijna moeten we ook starten zonder zijn vervanger Luc V. als voorstopper want zijn tas met schoenen staat nog in Harfsen. Daar moet nog even een reserve heen en weer rijden. Jeroen is net op tijd terug met de schoenen en de meeste spelers staan al in de rij handen te schudden als ook Luc het veld op komt. Laten we hopen dat het rommelige begin geen invloed heeft op de concentratie. meer »


Harfsen 4 is Eefde de baas

13 november 21:45  Eefde 3 - Harfsen 4 3-5 Wederom spektakel, en wederom 2 strafschoppen. Nadat we vorige week de aansluiting met de kop in onze klasse hadden verloren, werd het tijd om eens naar beneden te kijken. Coach Henk moest constateren dat alleen nog Oeken onder ons stond. En Eefde vlak boven ons. Laat dat nu de tegenstander zijn van vandaag! meer »


Dikke zepert van Harfsen

13 november 21:15  Het zou eigenlijk een vrije dag zijn voor het keurkorps van Harfsen maar deze wedstrijd tegen OBW (Ooy Blauw Wit) uit Zevenaar kon nog ingehaald worden. Het houdt wel in dat de man in vorm, Chiel, er niet is, hij had netjes op de vrije zaterdag zijn vriendenuitje geboekt en mist nu de ultieme kans om aan zijn doelsaldo te werken. OBW immers, staat met 1 punt in de onderste regionen. Net boven koninklijke UD, die treft Harfsen volgende week. De ultieme kans dus om te stijgen op de ranglijst.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!