Onnodig puntverlies voor Harfsen

28 november 16:45  Voorafgaand aan deze uitwedstrijd in Winterswijk geeft een korte blik op de ranglijst het belang weer van een goede uitslag. Harfsen is al opgeklommen naar de 7e plaats met 3 punten achterstand op Almen. Winterswijk staat 4e met 5 punten meer. De nr 1 Twello heeft slechts 9 punten meer. Er is dus veel te winnen vandaag, daarentegen kunnen we ook maar zo afhaken voor een toppositie met de winterstop in zicht.meer »

H4: Dramatisch slot voor de dreigende winterstop.

28 november 13:15  27 november, een dag na de verpletterende persconferentie, waarmee de wedstrijd van vandaag de laatste lijkt te worden voor een lange (corona)-winterstop. Koude omstandigheden, lichte regen, het lijkt een perfecte omlijsting van wederom een troosteloos coronaseizoen. Maar het is niet anders, voetbal is nog steeds een bijzaak, ook al is ieders gezondheid gebaat bij de activiteit van een 1e en 2e helft…meer »

H3: Het vlaggenschip gaat af als een lekke rubberboot

21 november 13:30   Na de grandioze overwinnen van vorige week staat er vandaag weer zware tegenstander op het programma voor Harfsen 3. Harfsen speelt uit tegen Activia. De zware pot van vorige week heeft zijn tol geëistmeer »

Harfsen wint overtuigend van de Koninklijke UD