Ontluisterende nederlaag voor Harfsen

Gisteren, 2 oktober 10:30  In Deventer kreeg een onherkenbaar Harfsen een flink pak slaag. Met liefst 8-2 vertrok het na afloop met de staart tussen de benen.meer »

Harfsen goed van start in de competitie

24 september 22:30  Vandaag begint de 4e klasse H voor Harfsen thuis tegen GFC uit Goor. Nog een vrij onbekende tegenstander voor Harfsen hoewel GFC al een paar jaar op de zaterdag voetbalt. Het wordt een spannende competitie op voorhand want de laatste 6 in de stand zullen op de laatste dag degraderen. Het is zaak om vanaf het begin scherp te zijn. Geklungel zoals vorig jaar kunnen we nu niet hebben. Harfsen is met en beetje mazzel door de eerste ronde van de beker gerold. Tegen Almen, Brummen en Oeken werden 5 punten gehaald (dus niet verloren) maar hebben het aan een off day van Brummen te danken dat ze door zijn. Ook GFC is door in de beker dus beide ploegen hebben vertrouwen in de start van deze competitie. meer »

Harfsen bekert door na enerverende pot

18 september 21:00  Tegen 3e klasser Oeken speelde Harfsen met 4-4 gelijk en dat was genoeg voor de poulewinst. meer »

Harfsen ontsnapt in Brummen, 4-4

11 september 18:00  Deze week de 2e ronde van de beker tegen Brummen. Beide ploegen hebben hun eerste wedstrijd gewonnen dus weten ze dat het er vandaag om gaat, wie bekert er door? Vandaag wint Oeken met 5-1 van Almen dus Harfsen moet eigenlijk winnen (achteraf bekeken) met de wedstrijd naar Oeken nog in het verschiet. Harfsen zit nog steeds in personele problemen, Jasper heeft last van de hamstrings dus start vanaf de bank, Paco hebben ze ook bij de benen genomen tijdens de vakantie dus ook nog steeds niet van de partij. Tot slot onze spits Wilbert, die kon geen oppas krijgen dus die krijgt vandaag een papa-dag van de trainer. Een flinke regenbui vooraf en tijdens de minuut stilte maakt het begin wat mistroostig en het veld zwaar, maar het past in het herdenkingsmoment. Als de wedstrijd begint wordt het gelukkig al gauw droog met een lekker zonnetje. meer »

Harfsen wint in de beker van Almen

4 september 21:45  Op deze prachtige zomerdag, de eerste zaterdag van september, begint het seizoen voor Harfsen 1 dan echt als de bekerwedstrijd tegen Almen, jazeker… gelijk de derby, op het programma staat. Het veld ligt er prachtig bij, dankzij de m=nieuwe sproeiinstallatie en ook de kantine heeft een opfrisbeurt gehad, Dinand en Arnie kunnen trots zijn op hun harde werk. Alle omstandigehden zijn er voor een mooie pot voetbal. Veel toeschouwers uit Almen verhogen de goede sfeer. Harfsen heeft een goede voorbereiding gedraaid met de nieuwe coach Erwin Elders, de stedendriehoekcup werd gewonnen en ook in de wedstrijden tegen derde klassers waren we zeker niet de mindere. Het geeft vertrouwen voor de competitie waar we zeker verwachten boven in mee te doen, hoewel door de vele overgestapte oud-zondagclubs het niveua moeilijk in te schatten is. Deze bekercyclus moet dan ook gezien worden als een goede oefencampagne maar ja, je wilt wel winnen natuurlijk. meer »

Voorbereiding Harfsen 1

14 augustus 12:45  Dinsdag 16 augustus a.s. om 20.00 uur speelt Harfsen de eerste oefenwedstrijd in en tegen Diepenveen. meer »