Alle ballen op seizoen 2021-2022

19 mei 2021 19:30

We hebben in het seizoen 2020-2021 helaas weinig kunnen voetballen. Lang hebben we nog hoop gehouden om in de maanden mei en juni streekderby's te spelen in de regio cup. Inmiddels is er iets meer mogelijk, maar duidelijk is dat we geen wedstrijden meer gaan spelen.
Een aantal teams traint in de maand juni nog door en daarna zetten we een streep onder dit seizoen. We gaan ons richten op het seizoen 2021-2022.

De KNVB heeft bekend gemaakt dat de regiocup definitief niet doorgaat. Dat betekent dat we nog even doorgaan met trainen binnen de mogelijkheden en daarna het seizoen afsluiten.

SJO Almen-Harfsen sluit het seizoen op 12 juni af met een gezellige voetbaldag voor de jeugdteams t/m JO11. Dit is onderdeel van de nationale voetbaldag.

De selectie heeft in twee groepen (onder 27 en 27+) gelukkig nog kunnen trainen en zal dat ook in de maand juni blijven doen. De opkomst en inzet was goed. We zijn blij dat de bal toch nog heeft gerold op 't Schoolder.

Voorbereiding nieuwe seizoen

De Technische Commissie is inmiddels gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er wordt gekeken naar de teamindelingen en begeleiding voor de teams. Deze  week kunnen spelers wensen voor volgend seizoen kenbaar maken. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met ieders persoonlijke voorkeur.

Nieuwe spelers zijn uiteraard ook van harte welkom! Ken je iemand of wil je zelf (weer) lekker gaan voetballen. Op selectieniveau, in een lager elftal of wellicht op een vrijdagavond bij een  35+ of 45+ elftal? Heb je in coronatijd de gezelligheid van de kantine op zaterdagmiddag gemist?
Meld je aan als nieuw lid en kom lekker voetballen bij onze dorpsclub! Stuur een mailtje naar secretaris@svharfsen.nl

De nieuwe teamindelingen komen in juni op de website te staan.

Ook de velden en het terrein worden voorbereid op het nieuwe seizoen. Langs het trainingsveld zijn extra vangnetten geplaatst. Bomen zijn gesnoeid en er is het nodige grondwerk gedaan. Het trainingsveld is door de firma Hofmeier onderhanden genomen. De komende maanden moet het trainingsveld zo veel mogelijk aansterken om in het najaar en de winter goed dienst te doen. Dat betekent dat het trainingsveld voorlopig niet meer mag worden gebruikt. Ook het hoofdveld en 2e veld worden aangepakt. In de maand juli krijgen alle velden dan ook rust. Vanaf augustus gaan we dan van start voor het nieuwe seizoen op frisse velden!

We hopen elkaar in het seizoen 2021-2022 weer te ontmoeten op 't Schoolder!